Allt allt allt

09-07-03

-Ligger nu i e-fyrans soffa igen och snackar med Michan på msn.. Kan ju vara hur kul som helst att han också kommer ner och hälsar på :D. Niclas, Rikard och Juan kommer 22 juli.. hur bra som helst!! Förlåt för att ni inte kan sova hos oss. Är tyvärr för trångt :S.

-Mamma och pappa kommer den 11 och jag längtar såååå mkt! Tyvärr åker Akke hem den 14 vilket  betyder att jag jobbar dagtid i köket.. kan ju spy på det. jag mår sååå sjukt dåligt över det :(. Är glad när jag inte tänker på det men så fort det kommer upp i huvudet får jag en klump i magen. vill verkligen inte jobba i köket hela tiden. De tiderna juag har nu är klockrena! Älskar att jobba så! Kommer bli dunderhärligt när de kommer ner. Frukost på balkongen med dem slår det mesta!

-Här om dagen va jag och ida på en promenix. Tog en massa kort när vi lekte på lekplatser m.m. Va huuur kul som helst :) Älskar den tjejen!

-Har varit en hel del Helsingborgare här nere som man fått bra kontakt med. Väldigt trevliga prickar! Oh ja Oh ja! höhö

-Jag och Ida har köpt en stor luftmadrass som vi seglar med ute i havet. Kan ju vara klockent att ha ett snöre runt foten sen knyta det i snöret som är i vattnet. vi sov som prinsessor där ute mitt i havet.. underbart :). nu ska bara de andra damerna också fixa madrassen så kan hela ligan glida runt på havets vågor :)

- Jag är så glad att Ida, Annie, Linnea och Jessica är här. ni är guld värda! Älskar er!
när jag diskade på jobbet idag satt de tre förstnämna vid varsin dator på terrassen här på e-fyran.
Jag tänkte "jag skulle också vilja sitta där med datorn". vi behöve rinte säga något till varanda, bara vara tillsammans liksom. Men sen tänkte jag lite til och kom fram till att det va bara skönt att de va här då jag jobbad. jag är så trygg i deras närhet. Jag vet att de alltid ställer upp!

RSS 2.0