Dambesök

Becca, Sandy, Malin = Bra lördagskväll


Äntligen!

Något som jag tyckte skulle bli så kul blev... Inte alls speciellt kul. Jag har varit massör på Sats två gånger i veckan sen i december och finally its over! Anledningen till att det inte är kul är för att jag endast är där tre respektive två timmar. Antingen får jag stressa satan från ena jobbet norr om stan till andra jobbet (sats) söder om stan eller så förstör det en hel dag med att gå och jobba mellan 16-18. Inte speciellt kul på fredagarna. Nu väntas nya äventyr och hoppas, hoppas verkligen att det blir bra!

Xoxo

P.s lite bra har det varit då jag träffat härliga kunder och fått träna lite med... Vilket jag iof inte gjort allt för mkt :p. Körde dock 45 min på crosstrainern efter jobb idag och de visade finalen av Sveriges mästerkock på tv, perfa! (tänkte köra 30 men lika bra att dra på när jag ändå ville se hela programmet :))


Div 1

Träningen idag var ingen topklass från min sida. Kom till lägen men va inte direkt 100% i avsluten. Jag började lira i januari och har sen dess matchat med div 3 laget. Ett ganska oseriöst lag då man aldrig vet om vi ens är fullt lag på match. Nu är vår säsong slut men div 1 laget har kval kvar och nu får jag vara med dem och lira!!! :D 11.00 går bussen mot Ludvika på söndag. Kommer bli riktigt kul!!
Hey ho let's go!!!

Xoxo


Välkomna

Mamma och pappa, jag har hittat ett hus till er i Stockholm! ❤

Xoxo


TRX

Kört ett mage, biceps och konditions pass tillsammans med Therese och hennes karl till PT, Joachim! Han körde verkligen slut på oss! Härligt!! :D

Xoxo


Pilates

Blev varken sova eller gymmet. Ställde mig på crosstrainern för uppvärmning inför ett gympass. Mitt framför mig står det på anslagstavlan att det är en pilates klass 7.45-8.30, Perfekt!

Hade aldrig kört det innan och vet inte riktigt om det är min likör så här efteråt men visst var det nog nyttigt ändå. Hitta balans och töja lite på muskler och leder.

Nu åker jag hem från jobb.. Tugga i mig nå käk, ladda om för ett hemligt möte och träning med Tessan och Joachim!

Btw. Kl 13 idag hade jag käkat 4 ggr!!
06.10 - Gröt och macka med ost & tomat
08.45 - Proteindrink, 2 mackor med banan
10.30 - Apelsin
12.45 - Lax, klyftpotatis, sallad.

Xoxo


Kors i taket

Jobbar på GE Money Bank i Danderyd idag. De har ett nytt gym för de anställda som även jag får använda så nu är jag på väg för att svettas blod! Eller ja, kanske blir fortsatt sömn på massagebänken ist. Fruktansvärt trött!

Xoxo


Trött jag blir!

Så drygt att man ofta inte kan lägga upp flera bilder. Har gjort inlägg om när vi va på Avicii, när familjen va i Sthlm, vår 25 års fest och i söndags när på smålandstjejornas söndagsmys. Försökt lägga upp vare inlägg säkert 15 ggr men det vill sig inte!!! När jag får tid och ork ska jag fixa det från datorn :). så nu vet ni varför jag är seg med inlägg... Försöker och försöker alltså :)

Xoxo

P.s Grym hanbollsträning idag :)


Bästa sms:et på länge!

Den 3 Juli är jag bostadslös och det är int lätt int att hitta bostad i Sthlm. Tur att familjen håller ögon och öron öppna. Nu hoppas jag stenhårt på detta tips. Något kan jag väl få för de goda gärningar jag gör :).

Xoxo


Parteeey

Började med att föra hos Becci och Emmy innan vi drog oss vidare mot Collage. Där mötte vi upp Sandy med hela Oaklake crew för discodans. Riktigt rolig kväll, stötte på många känningar :).

Xoxo

 


Bra kväll igår hahahhaha!


Trevlig kväll alla mina kära vänner!


Utgång och klackarna i taket ikväll.

Tar en tupplur på det. Helt oförtjänt men ack så gött :)

Xoxo


Wednesday with friends

Hanmarby Bajen vs Lugi stod för underhållningen. Jag och Sandy bor 20-15 min ifrån varandra och ändå har vi inte setts på evigheter!! Sms som "Jag saknar dig! När ska vi ses?" har gått varmt i telefonen. Nu fick vi äntligen ihop våra scheman och vad är bättre än att umgås på en spännande handbolls match :). Alex hämtade upp Becci efter matchen medan jag och Sandy fortsatte mingla på Malmen (läs donken) ;D.
Bra dag mitt i veckan!

Xoxo
p.s Becci var mkt gladare än vad hon ser ut att vara på singelbilden :p. Och sandy dissade mellanåt för att fjäska in sig hos nå snubbe som tydligen hade en sjukt snygg son höhööh (inte den yngre bredvid)

 

 


Lagat punkan

Ringde till en cykel butik och de skulle ha 200 spänn för att laga min punktering. Aldrig i livet, jag fixar det själv! (självklart var detta bara något jag tänkte för mig själv i huvudet).
Tänkt och gjort. Cyklade (med Thereses cykel jag har i mitt förråd) till macken för att inhandla cykelreparationsats. Hem igen för att köra igång. Det stod att det skulle ta ca 15 min... In my dreams!!! Efter 1 timme och 40 min va jag äntligen klar! Då med 4 hjälpsamtal till pappa (Tack!), lånat cykelpump av en granne ,som satt på altanen och drack rödvin... Va nära på att slå mig ner ist :p och evighets letande efter en reservdel till ventilen. Nu är jag klar och jag är riktigt nöjd :D. Imon ska jag ta min kära cykel och känna vårbruset i håret :).

Xoxo

 

 


Välkommen våren

En promenad med P3 Stars i lurarna och fjärilar i hela kroppen.


Fredagens födelsedagsbarn

Min kära barndomsvän Ida fyllde 26 år i fredags. Även att jag delade med mig av min ljuva stämma i telefonen så vill jag ge henne ett stort grattis även här.
Sååå många GRATTIS kramar ifrån mig till dig!!!

Kärkek! ❤


Dagens sanning


Sjukt gött med...

... Vinst för KTH mot Chalmers (Stockholm mot Göteborgs universitet) med hela 10-0.

... Värme i kiosken. Äckligt kallt i hallen.

... Donken och godis i repris hos Tessan.

Kärlek till dig min sköna böna ❤

Xoxo

 

 


Kvällen spenderas tillsammans med Therese på...


Just idag är jag snygg, just idag är jag stark!!

Åkte på en rejäl förkylning under natten. But u got to work baby... Hoppas det kommer en riktig pärla som massagekund idag, för jag känner mig så oerhört snygg!

Xoxo


Vill du slå ett getöga?...

... i min trut?

Den årliga undersökningen hos tandläkaren är gjord och som vanligt va de inget att klaga på. Skönt att man har bra saliv som inte ställer till det.
Ganska ball att man fick sina gaddar på en tv framför sig :).

Xoxo


❤ Lovely day ❤

Mysfrulle - Gröt och hembakade frallor, gott gotti gott gott.
Sorterat alla papper - Boring, men gött att ha de gjort.
Betalat räkningar - Riktigt trök att bli av med pengarna till facket, A-kassan och radiotjänsten
Sorterat i garderob och skafferi - Fint med ordning och reda samt förändring
Postat bilagor till polishögskolan - Nu är det bara att vänta och vänta...
Kollat BB och Äkta människor på play - Bra skit
Snackat med Jessi på Mallis och Ida i Norge - Saknaden är enorm. Underbart att få höra era röster.
Umgåtts med Sanna, Therese och Elin diskuterat dialekter & annat intressant, käkat glass, kex & ost, kollat BB och masserat varandra = perfekt avslutning på denna dag.

Xoxo


 


Kärlek


Ha ha haaaa den äran!

Idag ger jag extra mycket av mina tankar och kärlek till, vad jag anser, är världens bästa mamma och förebild. Du gör mitt liv så mycket lättare med dina kloka ord och stöd.
Stort grattis på din födelsedag! Älskar dig av hela mitt hjärta! ❤

Xoxo


Kan du tänka dig


Ledig måndag - Mission: Simtest till polishögskolan

Du läste rätt. Jag ska söka!

Badvakten som hjälpte mig va grym! Ni kanske tänker - en badvakt är väl en badvakt och ett simtest är väl ett simtest.
Men nej han la verkligen ner sin själ i mitt test. Han såg direkt att mina armar blev tröttare än benen och att jag har en skada i vänster knä för att benet slackade efter i simtagen. Han korrigerade min teknik och det kändes mycket bättre :). Även när jag skulle hämta dockan visade han innan exakt hur jag skulle göra.
Jag tror iaf att många badvakter bara låter en göra testet rakt av utan någon som helst feedback. Så det uppskattades.

I Simtestet ingår:
150 meter bröstsim
25 meter ryggsim (utan användning av armar)
Hämta en docka på 1,5 meters djup och bogsera 10 meter.


Han tyckte jag var övergrym och väldigt lättlärd ;P Ja jo.. när det kommer till praktiska delar hänger hela hjärnan med ;). Så han tyckte jag skulle hämta dockan på 3,6 meter också, sagt och gjort :).


Xoxo

På kvällen festade jag till det med en fruksallad.

 


Söndag 4/3

Mådde kass efter gårdagens spelning med Avicii men efter en två timmars lullande på stan i friska luften och solskenet mådde jag såå mkt bättre!!!

Kastade upp dunisen och boots på vinden,drog ist på mig skinnpaj och converse. Riktig "spring feeling" i blodet. Det va dock lite kyligt om fingrarna i skuggan utan handskar. Man luras ganska bra av termometern som sitter precis i solens riktning. Men de va nice ändå :).

Köpte hem gotte och gjorde fetaost fylld kyllingfilé med bakpotatis och kall sweet chili sås. Awsome!

Xoxo

Vill be om ursäkt för kass uppdatering men jag har faktiskt försökt lägga upp ett inlägg från Avicii's spelning nu i en vecka men bilderna fungerar inte så får tydligen göra det via datorn ist, trött App!! :O


Outfit ala sunny sunday!


Life is damn good!!

Vaknade upp med en härlig känsla i kroppen. Handbollsmatch och Avicii (6:e bästa Dj i världen för er oldies i släkten som inte vem vem han är. Googla vettja ;p) på schemat.

Matchen är avklarad och återstår gör en helgalen kväll med helt stört bra musik och helt störda fantastiska vänner ;).

Sed i dimman!!
Xoxo


RSS 2.0