8,3...

...km slutade runkeeper på.
Jag skulle inte träna idag. Sa ifrån att jag inte kunde köra handbollsträningen. Men löpning rakt fram är väl inte lika påfrestande som löpning i alla olika riktningar? Iaf så kunde jag inte bara ligga i soffan. Fick ångest... Vilket va länge sen...

Underbart löpväder, mild grad och inga vindar med bara lite duggregn.
Hoppas på samma väder för alla som ska springa Marathon i helgen :).

Xoxo


Nej nej nej!!!

Min vänstra käkled ömmar och min knäled mår inte som den ska. Känner att den börjar fyllas med vätska och det är INTE ok! Det är samma känsla som förra sommaren då allt gick utför.
Nu ska jag hem från jobb och börja knapra piller direkt, för jag tänker då verkligen inte hoppa på vare sig kryckor eller åka rullstol!! :O

Xoxo

P.s Det är inte så kul som det kanske ser ut att vara...



Yes!!!

Havregrynsgröt, banan, ägg, grönt te och så iväg till Danderyd för massage jobb på GE Money Bank vid 09.

Flyttade fram min första kund till 11:15 för att kunna träna. Är egentligen inte frisk ännu men har inte tränat på en vecka så kände det var dags iaf.
5,7 km löpning någonstans i Danderyd och 4 ben/stjärt övningar på GE's gym.

När jag skulle duscha såg jag en våg och vatt nyfiken :).
Riktigt nice resultat!! :D

Xoxo


Tragiskt

Hur kan folk fortsätta överfylla soptunnan? Man kan tro att det varit Valborg eller någon festival liknande tillställning. I själv verket en helt vanlig dag.
Tycker iof också att de bör sätt in fler tömningstillfällen...

Xoxo


Hahahhahaha


>60 kg

När jag gick i 8:an och vägde 58 kg sa jag att jag aldrig skulle väga över 60. Vilket jag INTE lyckades med. Jag har vägt över 60 i ca 7 år men nu ni, nu är jag nere igen!! Vägde mig hos Becca i lördags efter frukost och då låg jag på 59,9... Körde en brunch och var uppe på 60,8 hahaha. Men dagen efter lördagens krök åkte jag till Becca igen på frulle i solen och passade på att ställa mig på vågen. Den visade 59,3 så jag räknar mig officiellt att vara i mellan 50-60 kg klubben :P.

Muskler väger mer än fett. Så frågan är om jag bara förlorat muskler? Men faktum är att en massage kund till mig sa idag att jag såg biffig ut ;p.

Såååå det kanske bara är så att jag blivit av med lite fett dåra. Iaf så är det förjävla gött! :).

Xoxo


Min Drömkille...?

Min kollega har från inga grunder alls av någon anledning fått för sig att jag bara hänger på Stureplan och älskar stekare. Här om dagen på jobb kallade han på mig till datorn. Där sitter han och har googlat "stekare". Han visar en bild och säger "En sån här kommer du komma hit med en dag." Hahahaha!

När jag kom till jobbet idag har han hängt upp den här bilden på väggen bland alla andra lappar om löpning. Hahhahahhahah! Jag dog (nästan) av garv! :p.


Nu har han fått för sig att han ska köra "Ericas stekare" varje månad som tillslut ska bli en kalender.


Han är knäpp :p

Xoxo

image description

 


Utflyttningsfest hos Filippa!

Bålen flödade mellan beerpong omgångarna och 90-tals musiken! Fantastiskt!

Mycket trevlig ferre Filippa. Lycka till i Götlaborg och Sävehof nu!

Xoxo


Lördagens outfit bild

 

 


Lördagens fotosession


 


Lördagsfrulle på Beccas Balle ❤


Shop until you drop

30% på Bik Bok och min garderob behövde sig ett sommarlyft. Jeansen är från H&M och de färgade glajjorna från Zoo York. Den lilla toppen kommer jag ha under mörka tunikor.

Bästa outfiten? :)

Xoxo

p.s. Jag är bakis..därav brillorna på varje bild :p

 


Dagen till ära är väskan packad med följande:

- Parfym
- Tandborste
- Filt
- Juice
- Skinnjacka
- Två kavajer
- High heals
- Smink
- Cash
- Kjol
- Tunika
- Strumpbyxor
- Nagellack

Färden går till syrran 15 min bort.

Xoxo


Josefinas

Svirade om till lite festligare kläder för afterwork med damerna och Patrick på Josefinas ute på djurgården satt som handen i handsken. Sanslöst mkt stekare och sanslöst lite söderfolk. But who cares egentligen? Jag tillhör varken bu eller bä så jag bryr mig då inte ett smack :p. Grymt trevligt var det iaf! :).

Xoxo

P.s jag drack bara ett glas juice med tanke på min sjuka och även inför morgondagen då det kommer flöda rosé längs Sthlms gator och torg ;)

 


Streetwear

Riktiga softish klädd idag.
Testade med converse och boots om vart annat men fick till slut bli just boots som på bilden. Kommer ju sakna dem hela sommaren plus att jag tycker det var lite ballare :p.

Brallorna fick även hänga med hela dagen på löplabbet och de va riktigt gött att inte gå i tighta jeans.. Tur jag har ett par beiga med att variera med.

Jobb idag va lite tungt iom jag inte hänger med riktigt i svängarna efter sjukan och energiintag förlusten. Plus att det fortfarande är mkt nytt. Men det gick helt ok iaf :).

Chefen min, Micke, var snäll och körde en liten clinic (miniutbildning på ca 15-20 min) med Garmin pulsklockorna för mig. Jag sa till honom att jag tycker det är tråkigt att inte kunna berätta något för kunden om klockorna iom att jag är totalt värdelös på vad de har för funktioner och då direkt tog han tag i detta. Super duper bra enligt mig!

Xoxo


Twitter & Instagram

Gud straffar mig mig med 5.5 timmars sömn inatt efter att jag sov 13 igår natt då jag var sjuk. Riktigt irriterande eftersom jag har 8 timmars jobb och aw framför mig med tjejerna samt morgondagens galej :O.

När jag läst igenom aftonbladet vatt jag rastlös så nu har även jag TWITTER ;D. Följ mig på "eronnysdother"!
Häng gärna med på INSTAGRAMockså. Där är namnet "ronnysdother".

Nu ska jag dricka honungste. Ha de gött, tack heeej!

Xoxo


Jag längtar!!

Lönekontot ser bättre ut än någonsin. Vädergudarna kommer vara med oss. Bästa sällskapet är bekräftat!

En världs lördag väntar med Becca och Bella! :D

 


Säljutbildning del 2

Nyss hemkommen och redo för sömn men innan dess ska jag kika igenom häftet vi fick på säljutbildningen för Löplabbet idag. Under dagen har jag försökt kurera mig så gott som det går med att ta det lugnt och käkat bra mat...
Det där sista vet i sjutton om jag lyckades med. Vatt inte mkt till mat för min mage idag. Men iaf så lyckades jag ta mig in till stan för just utbildningen och med färska kunskaper i bakhuvudet ska vi kränga skor och de verse produkter sådär på lönings fredagen!

Sleep tight alles!

Xoxo


När man är i tillfriskningsfasen är det väl okej att samla på sig lite D vitamin i hängmattan?


Sleeping beauty

Beauty är väl lite tveksamt för tillfället. Har förmodligen sminket utkletat över hela ansiktet. Nej, jag tvättade inte bort det igår för jag somnade i soffan runt 16.30. Det enda jag har gjort fram till nu är att borsta tänderna och gå upp till min säng för att sova vidare. Sjuk? Förmodligen. Spydde två gånger på jobb igår :O.

Totalt matt i kroppen och huvudet invaderas av en mängd hackspettar. På detta den vidrigaste träningsvärken i säte och rygg. Inte skönt!

Ska försöka få tag på en vikarie till dagen nu. Känns sådär för mina kunder som förväntar sig massage idag.

Xoxo


VIP Marathon kväll på Löplabbet

Igårkväll körde vi kick off för alla hurtiga löpare. Representanter från Sthlm Marathon, Garmin (pulsklocka märke) och Maxim (bars, energygel, sportdryck) var på plats. Det bjöds på banan, saltgurka, dextrosol, energybars, buljong, baguette, loka & t-shirt. Det härliga var synen av så många olika människor. Korta, långa, smala, tjocka. Respekt till alla! Någon gång ska jag med ta mig runt :)

En lyckad kväll :).

Xoxo

(bilden visar innan gästerna kommit :P)

 


Hej, jag heter Erica, 25 år och senil!! :O

Måndag: Actic gym på Regeringsgatan (mitt i city). Jag parkerar min cykel utanför, går in och tränar ca 1 timme. Går in till omklädningsrummet för att byta om. Ska ta fram nycklarna för att låsa upp cykeln men... De finns inte där :O. Vart tror ni då jag lagt den?.. Jaaaa precis... Stressad som få springer jag ut till cykeln och där står den med nycklarna i cykelkorgen :D.

Tisdag: NK Saluhall på Regeringsgatan. Har precis varit på gymmet och ska köpa något käk innan jag ska vidare för jobb på Löplabbet. Jag parkerar cykeln utanför och går in. Väl inne tänkte kolla till klockan på iphonen för att se så jag inte blir sen. Jag hittar inte telefonen :O Vart tror ni då jag lagt den? Jaaaa precis... Åter igen stressad som få springer jag ut till cykeln och där ligger den i cykelkorgen :D.

Antingen är det något med cykelkorgen, Regeringsgatan, 29 timmars fre-sön jobb. Allmänt vimsig eller en kombination?

Xoxo

 


Kanal 5

Solen skiner på takterassen och popmusiken ljuder från högtalarna.

Här kommer jag hänga på mina tisdagsluncher framöver :D



Xoxo


Actic 12 månader

Nu har min 95:- provmånad på Actic gym gått ut och då fick jag ett erbjudande om att träna sommaren gratis och från och med september betala 299:- mån (ord.pris 349:-/mån) vid tecknande av 12 månaders kort. Sats är ju lätt snäppet vassare, speciellt på det ny öppnade gymmet men där kostar det runt 599:- /mån så ja... Actic är...

...TAGET!!

Xoxo


Bra lunchdejt

Fotvårdarna på löplabbet tycker att vi alla ska få ett gratis fortvårdstillfälle för att veta vad vi pratar om till kunderna.

Elisabets kund dök inte upp i samma veva som jag hade lunch så vi körde en lite dejt där... Lite äckligt att käka lunch samtidigt som hon filar på mina fötter men ska man få tiden att räcka till så.

Magiskt skönt. Tack Elisabet! :)

Xoxo


Tackar!

Tack till Becci som följde med mig på mitt möte såhär en söndagkväll :).

Du är övergrym!!... Solnedgången också!

Xoxo


På väg mot...

...något riktigt intressant...


Drugs...

Sitter just nu vid T-centralen och väntar på tunnelbanan hem från jobb när...

-Har du grönt?
+Bara vitt och brunt.
-Ta lite brunt dåra. Får se hur mkt cash jag har. Inget grönt alltså?
+Nej.. Brunt..
-Okej.. Kör på det då.


Köpet sker.

Nasty!!! :O

Xoxo


Caesar wrap

Första helgen på löplabbet och har tydligen ingen lunchrast. Vilket inte gör något för att vi beställer mat från panini.nu och käkar när tid finnes. Lite restaurang stuk det där... Alltså när man jobbar inom restaurang

Nu måste jag ut i butiken igen.

Tjing tjong!!

Xoxo

 


Seven hours later...

...and I'm at work again.

Think CASH! Think CASH! Think CASH! Think CASH! Think CASH! Think CASH! 

Xoxo

 


The clock is tickin'

På väg hem från jobb.
Nattklubben stänger 03 men va inte direkt nå folk så jag räknade kassan redan vid 01.15. Skönt med tanke på att jag börjar jobba på löpet 09.45.

The clock is tickin' and i need my beautysleep ;).

Xoxo


Yestersday

Sammanfattar gårdagen med några ord:

Rolig kväll med 4 grabbar. Hade jag inte jobbat idag hade jag mått fantastiskt dåligt just nu :p.

Xoxo


Sturecompaniet

Jag jobbar imorgon... Dubbelt. Så därför blir det bara en liten sväng ut... enbart för att a special friend är på besök :).

Xoxo


Ida Carlsson

Min älskade demon som för evigt kommer följa mina andetag ❤

Xoxo


Bästa mötet på länge

Tänk att det har gått 9 år.
Men finally lyckades vi.
Fantastic :D

Xoxo


Dagens


Gårdagen - ledig

Städade, bytte ut vinterkläder mot sommarkläder, Tvättade, fika med Sandy, gymmet, middag hos becca, handlade - Blev nyfiken på det nya naturgodiset med grönsaker och det för betyg Godkänt. Lite väl oljigt kanske. Räckte gott och väl med det ni ser i skålen :).

Bra dag!

Xoxo


Magiskt

Mamma körde mig efter sjukan bort till Ronneby airport. Efter en hektisk helg var det dags att bred ut vingarna och flyga mot Stockholm igen. Helt magisk himmel denna dag. Sjukt vackert att flyga över molnen när solen stod på.

Hade helt fantastiska dagar och jag älskar er alla som jag besökt under de här dagarna.
Mamma, pappa, Martina, Farmor, Bengt-Erik, Ida, Hanna, Kidde

Xoxo


Spara, Slängas, Sthlm, sälja, skänka, småkusinerna...

... Var kategorierna för vart mina kläder i alla lådor hos mamma och pappa skulle. Jag och mamma tog morgonen till att sortera. Tack för hjälpen!! Det göttiga var att jag fick med mig 6 par brallor upp till sthlm som jag inte ens tänkte på att jag hade :).

Jag hälsade på Hanna och hennes söta familj (bilden är ca 1 år gammal) en sväng innan det var dags att hälsa på en släkting på sjukan. Det va härligt att se att han mådde så pass bra. Han va ju super lycklig där med all mat och uppassning han fick :).

Xoxo


Hallonkakor

Stannade till hos farmor för middag och damernas SM final i handboll.

Love her food!! :). Det jobbiga va sen att hon bjöd på kakor... som alltid... Vilket jag inte får äta denna månad. Inte vilka kakor som helst heller. Men jag klarade mig även denna gång :D.

Xoxo


Dancing Queen!

Minubuss och 11 pers 5 mil rakt ut i skogen med 3 pissepauser...Hur mkt mer nostalgi får man be om?

Det var länge sen mitt smile var så högt under en så lång period. Kidde tog med mig ut på dansgolvet och du milde så grym han var på bugg! Vidare ut mot öltältet för att rocka till gamla klassiker precis framme vid scenen till livebandet.
En liten sväng om på dansbanan utomhus han vi också med. De olikfärgade Lamporna var uppsatta som på film längs med vattnet.

Det fanns allt ifrån barer till café och korvmojj. Hur underbart!?

Vaknade sedan upp hos Martin ute i furuboda med endast fåglarnas kvitter och synen av rapsfält. Fantastisk frihetskänsla.

Tack så mycket för att du tog med mig darling!!

Xoxo


DISCO!!!

Satt och käkade fruktsallad i soffan med mamma och pappa till SM finalerna i handboll då Kidde Ringsö tyckte jag skulle hänga med till Eringsboda och dansa bugg.. Ni hör ju bara på namnet hur bonnigt det är ;D.

Ingen partyoutfit med mig och bussen går om en timme. Gaaaaaah!!! Rota bland allt jag skulle slänga eller skänka bort... Inte läge att gå ut i gummistövlar eller löpardojjor! :O. Hittade något som får duga.

Är nu på väg till Hällaryd för att hoppa på bussen. Mamma är snäll som kör ❤.

Ikväll blir det discodans ala småstad!! ;D

Xoxo


Resan tar oss vidare...

... Mot Solgatan i Tingsryd där farmor väntar med lunch och damernas handbollsfinal :).

Imorse var vi alla
uppe med tuppen. Medan jag och Tina mötte upp Ida för ca 8,5 km powerwalk dukade mamma och pappa upp hotellfrullen ;).

En sväng
ut på stan i regnet och en lång vit blus rikare :D.

Xoxo

 


Roadtrip

Då var man på väg! Första destination Jönköping och fina lillasyster där även kära mor och far befinner sig.

Kommer bli underbart men fruktansvärt jobbigt när jag vet att de har båda godis, chips och ostbågar!! :O

Imorgon drar m,p och jag vidare mot fantastiska Elleholm och lämnar lillan kvar i Jönnet.

Där väntar soffhäng med SM finalerna i handboll och nyttig rabarberpaj :D

Xoxo


Mitt första bloggfan!

Daniel Ekman, läser min blogg vart han än befinner sig... T.o.m när han skiter! :O

Xoxo


Blääääää!!!!!

Tom...


Lunch


The Lucky One

Tror vi alla 4 damer va lyckliga igår när vi satt där i biosalongen med Sac Efron på skärmen. Dra mig baklänges på en liten snöskoter...Good Lord his is gorgeous!!!

Filmen va en riktigt tjejig kärlekfilm, precis vad vi hade önskat :).

Xoxo


Tider angående förra inlägget

Lillsyrran påpekade att jag måste skriva ut tider när man har stressigt, annars vet inte läsarna hur stressigt det är :p.


Såå om vi kör såhär bara

Det tar 27 min att åka från Danderyd till Gullmarsplan. Där var jag 15.24.
Sprang till gym, gymmade , sprang hem, duscha, föna, platta, sminka. Käka, hämtade paket på gullmars, liljeholmen, T-centralen landade jag vid kl 18.10

Det är väl ändå bra jobbat för att vara tjej? :).


Stress stress stress

Jisses amalia!


Jobb i Danderyd.

Sprang (1km) (i löpkläder)från jobb till tunnelbanan.

Hoppade av vid Gullmarsplan.

Sprang (2,5km) till gymmet i Hammarby Sjöstad.

Körde 5 ryggövningar á 30 min på gymmet.

Sprang (700m) till tvärbanan.

Hoppade av vid Gullmarsplan.

Sprang (1,4 km) hem.

Tröck i min två ägg och två knäcke.

Dusch, föna, platta, sminka

Ner till tunnelbanan igen. Av vid Gullmarsplan och in på Hemköp för att hämta Beccas present (resväska) som kommit med posten.

Tvärbanan till Liljeholmen och Beccas jobb.

Hej, lämna paketet, hejdå!

Sprang till tunnelbanan och här sitter jag nu på väg mot Sergels torg och SF bio med Sanna,Tessan & Elin.
Filmen börjar om 15 min... Skynda!!!!

Stress stress stress

Xoxo


8/5

09.00-15.00 Massage
15.30-18.30 Löplabbet
19.00-20.00 Handbollsmöte
20.00-21.00 Handbollsträning

Honey I'm home!

Xoxo


ASICS GEL NIMBUS13 STOCKHOLM MARATHON EDITION

Hur snygg är inte denna dojja da?!
Slår ju mina föregående till utseendet med hästlängder!
Tyvärr är skon neutral och därför inte anpassad för min stegisättning iom att jag pronerar :,(

Xoxo


Try out

Okej, mina nuvarande löparskor är kass! Så jag gick in i löplabbets tjejbutik och hämtade några för att prova ut.

Nu är det ju så att jag tagit fram dem som är bra för mina fötter under löpning. Vissa var sköna, andra mindre sköna.

Men om vi bara skulle gå på utseendet, vilka tycker du då?

Xoxo


Bra dag på löplabbet

1. Jag har fått en egen försäljningsknapp.

2. Försäljningen i butiken va bra.

3. Min försäljning var bra

4. Citerar min chef "Det känns som du jobbat här ett halvår" :).

Jag har självklart mycket - mycket kvar att lära. Men det känns helt enkelt super bra/kul att jag ändå kommit in i allting så pass fort. Alla kollegor är toppen och kunderna är trevliga :).

Xoxo


Nu j*vlar!!!

Fram till Sveriges nationaldag 6 juni ska jag vara utan chips, godis och kakor. Popcorn, salta pinnar och alkohol får lov att förtäras.

Ingen aning om hur jag ska klara detta med tanke på att jag är ett godismonster! Fredagar utan choklad och bakisdagar utan lakrits?!?! :O

Jag har ju varit ett träningsfreak och klarar mig fint förut utan alla onyttigheter så det här SKA jag fixa!
Skriver nedräkningen här för att minska risken att ramla ner i hålet.

Let the first day begin!

Xoxo


Hammarby är dom bästa, hejja hejja Bajjen!

Bajen får fortsätta lira i elitserien efter att ha krossat OV Helsingborg på hemmaplan med dem bästa publiken ever! Jag, BSB (becca, sandra, bella), lollo och filippa var där och stöttade vårt fina söderlag :p

Xoxo

Hammarbys nya supporter dräkter


I väntans tider...

... på salong Nikita sitter jag och käkar målet efter träningen. Vatt stressad hemma iom att det var handboll på tv så kom in sent i duschen och han inte laga nå middag så fick bli...

Knäcke med massa ost :p.
Kvarg med blåbär och funlight lime. Fina grejor de! :).

Snart åker peruken av!! :O

Xoxo



Invigning

Första löpet med tishan vi fick av Salomon är nu gjord. Vatt en tur till gymmet med en sträcka på 2,7 km.
Stannade till på gym för att köra 9 övningar säte och baksida/framsida lår. Sen va de bara att pinna hemåt igen. Va sådär pepp på ca 90% uppförsbacke efter man kört lauren asså. Men de gick och det gick bra :).

Xoxo

Visst ser det ut som att jag har en lite kula på maggen? Måste vara från grillningen igår ;).


De där två söta norrmännen

Tackar de norska killarna som hängde i min bar för tre saker utan inbördes ordning.

1 För att ni trodde jag var 20 år ;).
2 För det trevliga sällskapet...trots att jag inte alltid riktigt förstod vad ni sa :p.
3 För den fina dricksen ni bidrog med :).

Kärlek till er ikväll boys!

Xoxo


BBQ City Night

Efter mycket om och men hamnade köttabiten på tallriken.

Jag drar till jobb och lämnade kvar töserna i soffan med chips och godis framför Sverige-Tjeckien.

Lovely saturday evening ❤

Xoxo


BBD

-Big Brother Day

Pinsamt men sant. Vaknade 11.20. Kollat på 4 avsnitt av BB. Plockade ordning i min lgh, sov i 25 min. Dusch och nu på väg till Knut för grillning med henne, Tessan och Glitter Stina innan jobb på Amnesia.

Xoxo

Sjukt ljust i min lya så lär ha linne över fejset. Drog även över en kudde för att dämpa min ångvält till frys.


Dags för Nattklubb Amnesia vid Blekholmsterassen!


Att springa i tricot och nyonfärger på stureplan ;)

Torsdagens schema var hektiskt

9-15: massage i Sundbyberg

Sprang till stationen för att hinna med tunnelbanan som skulle ta mig till Hötorget och löplabbet.

15.30-18.30: löplabbet

18.30-21: Clinic med Salomon.
Vi testade deras nya kläder bland annat ett par kompressionstights 1200kr, kompressionstisha 1000 kr, och en vindjacka 1000 kr. Även två par skor där vi startade med ett par och sprang från city till Gärdet. Bytte där till ett par terräng skor och lekte i skogen. Sprang sedan tillbaka med de första dojjorna (6 km).
Trodde jag skulle ligga låååångt efter de andra erfarna löparna. Men nejdå. Min chef vatt impad :p.

Körde en fika med info om Salomon innan och efter löpningen.

En riktigt rolig kväll må jag säga. Tänk er 10 löpare med exakt samma kläder springa förbi uteserveringarna på Stureplan :p. Höhö.

Xoxo

P.s vi får 65% på grejorna ;).

Fick en goodiebag med detta i :).


Mitt i veckan mys

I onsdags fick snoken sig en omgång av solen må jag säga. Ska nog extraknäcka som clown till helgen ;).

Dagen spenderades med Becca och Therese i Vasaparken tillsammans med alla barnfamiljen. Barnvagnarna stod uppradade som cyklar vid lekplatsen. Fantastisk härlig dag med fina vänner, gott snacks och skön musik.

Xoxo


Go Curves!!!


För varenda unge

Humorgalan på tv 4.

Att bli världsförälder och ge 100 kr/mån till Unicef och alla fattiga barn som måste jobba och tigga för att familjen ens ska kunna få ett mål mat om dagen är ingen stor grej för den gemene svensken.

Sedan 2008 har jag varit fadder och gett ett par hundralappar i månaden till en liten pojke i Lima, Peru. Jag vet att mina pengar kommer honom till
nytta då jag varje år får ett foto och ett brev om hur det går för honom. 

Bli världsförälder du också!

Xoxo

 


Sommarkärlek

Mälarpaviljongen är utan tvekan den mysigaste uteservering jag varit på. Fullt med människorsom drack rosé, coronita och käkade fantasik mat (..såg det ut som iaf). De hade även live musik med sello och saxofon. Kommer bli många besök här i sommar :)

Xoxo




Valborg

Slutade med att jag och Sanna köpte färdig grillad kyckling för att göra en sallad med godis till efterrätt.
Tessan och J kom lagom från Skansen till BB började. En helt vanlig dag helt enkelt. Super mys :).

Xoxo


Beccis födelsedags firande...

...eller hur var det nu? Ska hon gifta sig?

Jag hade styrt en liten överrasknings tipsrunda till becca som jag tror var väldigt uppskattad. Handlade om allt från vad hon önskar sig när hon blir stor till när hon fick sin första kyss :).

Innan utgång bjöd Becci på goda pajer, snacks och lekar. Efter en mycket trevlig förfest bar det av till Sthlm minglet. Vi gillar INTE köer så Sandra styrde upp detta med att flirta lite med vakten och påstå att vi var där på möhippa och den blivande bruden var Rebecca. Han köpte det totalt, hahhaha!
Efter flera timmars discodans var det dags att bege sig hemåt i soluppgången. Dessvärre kom jag på att jag hade glömt mina nyklar hos Rebecca nä de ropar min station i högtalaren. 30 min senare var jag hos Becci men tror ni att någon av de 3 som bor i lghen svarade? Näää precis. Efter en 15 försök på både mobilen och porttelefon (som tydligen inte fungerar efter 21) utan resultat började jag ringa runt till alla mina kontakter i Sthlm. Sista samtalet ringde jag 05.40 och då lyckades jag äntligen få en sovplats.
Så är det att vara glömsker... Jag tar den!

Iaf så var det en väldigt rolig kväll :D

Tack Becci för uppstyrningen och tack alla andra för medverkan :).

Xoxo


RSS 2.0